Wat is Acces Bars?

De Acces Bars zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, alles loslaten wat jou belemmert. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Het is een ongelofelijk fijn en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars heeft al veel mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en relaties, angst, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. 

Een sessie bij duurt 60-90 minuten en kost €50,-.

Wat is Acces Bars voor kids?

Als kinderen onrust, angsten of stress ervaren of als ze last hebben van frustratie, hoog gevoeligheid, concentratieproblemen, onzekerheid of drukte in hun hoofd (bv ADHD, ADD, Autisme) dan is een Acces Bars sessie een hele fijne manier om meer rust in hun hoofd te creëren. Deze sessies zijn veel korter dan bij volwassenen.

Een sessie bij duurt 20-30 minuten en kost €25,-.

Wil jij een bars sessie?

Wat is een Bodyproces?

Dit zijn hands-on lichaamsprocessen waarbij er energieën, die het lichaam van nature al heeft, gevraagd worden om te gaan stromen. Door het laten stromen van deze specifieke energieën, wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aangesproken.

Daardoor kan spanning, pijn, weerstand en ongemak van het lichaam verminderen omdat de energie weer in beweging komt en verandert. 

Er zijn wel 60 verschillende bodyprocessen en ze zijn allemaal zeer ontspannend en helend. Je kunt van alles losmaken waarvan jij bereid bent het te veranderen. 

Een sessie bij duurt 60-90 minuten en kost €50,-.

Wat is een facelift?

Bij de Energetische Facelift wordt het het decolleté, de hals, het gezicht en het hoofd zachtjes aangeraakt. Het is een ontspannende behandeling voor je hele lichaam en geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling.

Lichamen houden ervan om aangeraakt te worden, in het bijzonder wanneer dat zonder oordeel gebeurd. Het is helend, verzacht de verkramping en geeft energie. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen.

De Access Energetische Facelift activeert 29 verschillende energieën in het lichaam. Deze energieën hebben niet alleen effect op je huid, maar op je hele gesteldheid.

Een sessie duurt 60-90 minuten en kost €50,-.

Wil jij een Body sessie?