Avondvierdaagse Kollum

kom samen wandelen!

De avondvierdaagse in Kollum 2022

Van maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni organiseert Balanza Beweegcentrum de traditionele avondvierdaagse in Kollum! We starten maandag 30 mei om 18.00 uur op de parkeerplaats achter het Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum.
 
Er is elke avond een route van 5 km en een route van 10 km uitgestippeld. Op beide routes staan meerdere stempelposten en oversteekhulpen die de wandelaars helpen met veilig oversteken. Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan de aanwijzingen van de oversteekhulpen houdt. Het lopen van de avondvierdaagse is geheel op eigen risico. 
 
Dit jaar hebben we wat leuks toevoegt aan het wandelen, we gaan op zoek naar letters! Onderweg komen jullie allemaal letters tegen die op de stempelkaart genoteerd kunnen worden. Aan het einde van de week komt er een zin tevoorschijn. Weet jij wat het is? 
 
Het online inschrijven is niet meer mogelijk. Heb je je nog niet ingeschreven maar wil je wel mee wandelen? Kom dan naar de inschrijfbalie en neem contant 5 euro mee. Elke avond kun je je nog op deze manier inschrijven. We kunnen alleen niet meer beloven dat jouw medaille er op tijd is.  
 
De laatste avond (donderdag 2 juni) sluiten we de avondvierdaagse op een feestelijke manier af. Op de Voorstraat zullen een aantal verrassingen zijn! Op deze avond krijg je in ruil voor je ingevulde stempelkaart een medaille. Om een medaille te verdienen hoef je niet perse 4 avonden mee te lopen, je zult natuurlijk wel op deze donderdagavond aanwezig moeten zijn om de medaille op te halen.
 
Loop je mee als begeleider dan hoef je je niet in te schrijven en is de deelname gratis. Wil je als begeleider wel een medaille ontvangen? Schrijf je dan als deelnemer in en betaal het inschrijfgeld. 
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen er samen met jullie een geweldige week van te maken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken op 06-20144025.